Inschrijven

Inschrijven

Welkom
 
Welkom op de website van onze school! U heeft ons gevonden, toevallig of misschien wel heel bewust.  In ieder geval vinden wij het fijn dat u belangstelling heeft voor onze school. Op deze website kunt u allerlei informatie vinden over onze school en over het onderwijs dat wij geven. 

Wanneer moet u een school kiezen?

Uw kind mag vanaf 4 jaar naar school. In ons land moeten alle kinderen naar school als ze vijf jaar oud zijn. Ze zijn dan leerplichtig. 
Als uw kind drie jaar en tien maanden is, mag uw kind alvast een aantal dagdelen naar school om te wennen. Deze kennismakingsperiode duurt maximaal vijf dagdelen.
 

Nader kennismaken

Wij stellen het erg op prijs als ouders/verzorgers een bewuste keuze maken voor onze school. Allereerst kunt u de schoolgids inzien, welke ook op deze website is gepubliceerd.
Mocht u dan nader kennis willen maken met onze school, dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur.

Informatiegesprek

In een persoonlijk gesprek kan de directie u een toelichting geven, gevolgd door een rondleiding. Dit informatiegesprek is vrijblijvend. Uw zoon of dochter is natuurlijk ook welkom bij dit gesprek. N.a.v. dit intakegesprek kunnen de ouders/verzorgers hun keuze bekend maken. Vervolgens kan via een inschrijfformulier deze keuze bevestigd worden.

Wisselen van school

Het is ook mogelijk dat u op zoek bent naar een andere school door bijv. een verhuizing. Uiteraard hebben wij dan ook de mogelijkheid om uw kind te plaatsen.
We rekenen erop dat u de huidige school van uw kind op de hoogte brengt van de eventuele wisseling van school. Voor de inschrijving bij ons definitief is, nemen we altijd eerst contact op met de aanleverende school.

Inschrijfformulier

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Print het uit en lever het dan in of stuur het op.  U kunt ook een exemplaar ophalen op school.

Afspraak maken?

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Miek van Leijsen
Directeur obs De Wildert